Tunfisksalat

  • Per porsjon:
  • 366 kcal
  • Grønnsaker Andelen grønnsaker registreres automatisk i arbeidsboken under mengde grønnsaker per dag. 107 g

Hva med en enkel og deilig salat til middag? Da er tunfisksalat et perfekt alternativ.

porsjoner

Tunfisksalat

  • 1/2 stk salat diverse sorter
  • 150 g tunfisk i vann
  • 2 stk kokt egg
  • 1/2 stk rødløk
  • 200 g kokt fullkornpasta
  • 6 stk sorte oliven
  • 6 stk cherrytomat
  • 1 ss kapers
  • 1 dl alfalfa spirer

Fremgangsmåte:

Skyll salaten og grønnsakene. Del opp salaten, skjær løk i tynne strimler og del tomatene i to. Skjær oliven i tynne skiver. Bland forsiktig sammen alle ingrediensene i en salatbolle. Avslutt med kapers, båter av kokt egg og alfalfaspirer på toppen.

Server gjerne salaten med grovt brød og en mager dressing.

Meny: 1-2 3-4 5
Porsjon: Liten Middels Stor
Antall porsjoner 1 p 1,5 p 2 p
Energi (kcal) 366 550 733

Per 100 g:

104 kcal

Proteiner: 10 g

Karbohydrater: 9 g

Fett: 3 g

Send tips via epost

Middagstips hver dag?

Ja takk! Jeg vil gjerne ha tilsendt Dagens Middagtips til min mailboks hver mandag til fredag.


Epost :