Tunfisksalat

  • Per porsjon:
  • 366 kcal
  • Andelen grønnsaker registreres automatisk i arbeidsboken under mengde grønnsaker per dag. 107 g grønnsaker

Hva med en enkel og deilig salat til middag? Da er tunfisksalat et perfekt alternativ.

porsjoner

Tunfisksalat

  • 1/2 stk salat diverse sorter
  • 150 g tunfisk i vann
  • 2 stk kokt egg
  • 1/2 stk rødløk
  • 200 g kokt fullkornpasta
  • 6 stk sorte oliven
  • 6 stk cherrytomat
  • 1 ss kapers
  • 1 dl alfalfaspirer

Skyll salaten og grønnsakene. Del opp salaten, skjær løk i tynne strimler og del tomatene i to. Skjær oliven i tynne skiver. Bland forsiktig sammen alle ingrediensene i en salatbolle. Avslutt med kapers, båter av kokt egg og alfalfaspirer på toppen.

Server gjerne salaten med grovt brød og en mager dressing.

Middagstips hver dag?

Ja takk! Jeg vil gjerne ha tilsendt Dagens middagstips som e-post hver mandag til fredag.