Grillet fisk i pita

  • Per porsjon:
  • 363 kcal
  • Grønnsaker Andelen grønnsaker registreres automatisk i arbeidsboken under mengde grønnsaker per dag. 61 g

Enkel, smakfull og barnevennlig mat! Varier gjerne med ulike typer fisk som eksempelvis sei eller uer.

porsjoner

Grillet fisk i pita

  • 600 g torskefilet
  • 1/2 ts grovmalt pepper
  • 2 ts grillkrydder
  • 4 stk fullkornspita
  • 8 stk salatblader
  • 1/4 stk agurk
  • 2 stk tomat
Del fiskesfiletene i mindre biter, og strø på grillkrydder og pepper.
Legg fisken i en dobbel grillrist eller i en grillpanne, og grill dem pent gyllenbrune på begge sider, 2-4 minutter.
Vask salatbladene. Del agurk og tomater i tynne skiver.
Varm pitabrødene forsiktig på grillen eller i ovnen.

Urtekesam

  • 2 dl kesam
  • 3 ss friske krydderurter
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper

Finhakk krydderurtene og bland med kesam. Smak til med salt og pepper.

Server grillet fisk i pitabrød med bladsalat, tomat- og agurkskiver og urtekesam.

Tips! Urtekesam kan gjerne byttes ut med tzatziki eller en lett dressing.

Middagstips hver dag?

Ja takk! Jeg vil gjerne ha tilsendt Dagens Middagtips til min mailboks hver mandag til fredag.