Seriøs matglede

Her er kokeboken som gir deg det du trenger å vite om et balansert kosthold med over 100 oppskrifter på sunn, forebyggende og god familiemat.

349,00 kr

Sommermat

Fristende og smakfulle oppskrifter fra Roede-metoden. For hele familien, til alle sommerens anledninger! Aldri prøvd Roede-klubben? Du får prøve gratis i to uker når du kjøper boken!

149,00 kr

Roede-metoden

Denne boken er ikke en kursbok, men gir deg oppskriften til en varig lettere livsstil gjennom: Matglede - Mosjon - Motivasjon & Mestring - Medmennesker

149,00 kr

Sunt og godt norsk

Dette er en helnorsk og inspirerende, flott bok med over 70 oppskrifter på enkle retter tilberedt på en ny måte. Fine bilder og gode tips til en sunn livsstil. Skrevet av Jeanette Roede og matjournalist Ellen Beate Wollen.

159,00 kr

Kom i form 60+

Ny bok av hele Norges personlige trener, Yngvars Andersen. Med denne boken ønsker han å motivere de over 60 til å skape seg en mer aktiv hverdag. En morsom kom i gang-bok for godt voksne!

349,00 kr

Mental styrketrening

Mental trening kan forbedre prestasjonene dine, slik at du oppnår større trivsel, utvikler nye ferdigheter og ikke minst kan nå ditt høyeste potensial. Boken gir deg verktøy, teknikker og øvelser som gir hjelp til å lære deg å se fremover.

349,00 kr

Matvareguiden

Roede-metodens Matvareguide har to deler: Matvaretabellen, som viser energiinnhold i de vanligste matvarene og Produktguiden, som er laget sammen med leverandører og hjelper deg til å velge sunne produkter. Går du på kurs, får du denne.

149,00 kr

Mat- og treningsdagbok

Registreringshefte for deltakere på nettkurs som ønsker et skrivehefte i tillegg til den digitale dagboken.

49,00 kr