Clever Cutter

Clever Cutter er en revolusjonerende 2-i-1-kniv med eget skjærebrett. Kutter ulike matvarer enkelt og uten søl. Merket med Roede-kjøkkenet.

149,00 kr

Lunsjboks med innsats

Helt tett plastboks med tre innsatser, som passer perfekt til matpakken! Her kan du legge brødskiver, pålegg og frukt eller salat hver for seg, slik at alle matvarene holder seg friske og innbydende!

129,00 kr

Stay Fresh vakuum startsett 6 deler

Reduser matsvinnet! Oppbevaring av matvarer i vakuum forlenger holdbarhetstiden med 2-5 ganger mot tradisjonell oppbevaring. Innholder pumpe, 3 poser og 2 bokser.

299,00 kr

Stay Fresh vacuum Mini

Reduser matsvinnet! Oppbevaring av matvarer i vakuum forlenger holdbarhetstiden med 2-5 ganger mot tradisjonell oppbevaring. Inneholder pumpe og 3 poser.

159,00 kr

CoverBlubber 4pk

CoverBlubber – genial erstatter for plastfolie! Beregnet for å dekke til mat og beholdere til oppbevaring i kjøleskapet eller fryseren. Pakke med 4 størrelser.

349,00 kr

Fruktpose

Legg fruktbiter i posen. Blås opp, og frukten blir vacuumpakket. Holder seg frisk lenge! Perfekt til matpakke, på tur eller på jobben. Pakker a 10 stk.

20,00 kr

Epledeler

Visste du at vi spiser mer frukt når den er kuttet opp i biter? Prøv en epledeler! Den tar bort kjernen og deler eplet i båter.

69,00 kr

Mangodeler

Mangodeleren fjerner steinen og deler mangoen i to pene deler. Med et trykk!

129,00 kr

Oxo Spiralizer

Med hjelp av en spiralizer lager du enkelt grønnsaksspagetti, vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din.

279,00 kr

Oxo Salatslynge Mini

Oxo salatslynge mini (2,5L) passer godt til mindre salater, spinat, urter og bær. Et trykk på pumpen setter slyngen i gang, og den stoppes med et trykk på bremseknappen.

449,00 kr

Skjærebrett, 4 stk

4 harde plast-skjæreunderlag med ulike farger og symboler for kjøtt, fisk, fjærkre og grønnsaker. Enkelt, renslig og praktisk. Hindrer overføring av eventuelle smittebakterier.

159,00 kr

Grønnsaksmandolin

Nå blir det lettere å kutte grønnsaker! Denne behendige mandolinen skjærer enkelt grønnsaker i tre ulike tykkelser. Matholderen beskytter fingrene dine når du jobber.

249,00 kr

Smart Mix miksebolle

Smart Mix fra Kidzdesignlab er en superstødig miksebolle, som er lett å helle av og ikke søler. Med eggknekker og visp-viler. Rommer 3 liter.

199,00 kr

Safy Kokkekniv

SAFY kokkekniv fra Kidzdesignlab har et skarpt blad slik at det blir enkelt å kutte og man ikke må bruke for mye kraft. Den beste kniven for barn på markedet?

149,00 kr

Pantastic stekepanne

Pantastic fra Kidzdesignlab er en lett stekepanne med to grep som gjør den enklere og trygger å bære. Spesialdesignet for å bruke stekespade i.

349,00 kr

Safe Hands grytevotter

Safe Hands fra Kidzdesignlab er de første grytevottene laget for barnehender, med lange slik at man ikke brenner underarmene. Silikongrep for ekstra beskyttelse.

199,00 kr

Sportsblender Rosa

Blender som blander rett i drikkeflasken din. Kommer med to stilige 0,6 liters drikkeflasker.

349,00 kr

Sportsblender Blå

Blender som blander rett i drikkeflasken din. Kommer med to stilige 0,6 liters drikkeflasker.

349,00 kr

Contigo Infuser

Gi vannet smak med den nye Contigo Cortland Infuser. Fyll koppen med frukt eller urter og fest den til bunnen av flasken.

369,00 kr

Muffinsform m 12 silikonformer

Muffinsform med slipp-lettbelegg. 12 silikonformer som passer oppi.

299,00 kr

Paiform

Paiform med slipp-lett-belegg og løs bunn. Trykk bunnen opp, og paien løsner lett og fint.

149,00 kr

Brødform i silikon

Fleksibel brødform i silikon, med forsterkning som gjør at den ikke faller sammen. Enkel å bruke. Deigen setter seg ikke fast.

219,00 kr

Damprist silikon og plast 25cm

Hvis du skal dampe pinnekjøtt, fisk eller forskjellige grønnsaker er denne risten super. Laget i silikon og plast. 25 cm i diameter.

89,00 kr

Steketermometer, krom

Ditt viktigste redskap når du steker store stykker kjøtt! Et elektronisk steketermometer sikrer deg et bra resultat hver gang. Kombinert timeur og steketermometer.

159,00 kr

Stekefolie

Stek uten fett med teflonark - i panne og på bakeplate. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Grete Roede Butikkens bestselger!

59,00 kr

Stekefolie 3-pakk

Kjøp 3 stk stekefolie i én pakke. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Grete Roede Butikkens bestselger!

159,00 kr

Toast pose

Nå kan du lage toast direkte i brødristeren. Toastposen i teflon kan brukes opptil 100 ganger og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

55,00 kr