Smart Mix miksebolle

Smart Mix fra Kidzdesignlab er en superstødig miksebolle, som er lett å helle av og ikke søler. Med eggknekker og visp-viler. Rommer 3 liter.

199,00 kr

Pantastic stekepanne

Pantastic fra Kidzdesignlab er en lett stekepanne med to grep som gjør den enklere og trygger å bære. Spesialdesignet for å bruke stekespade i.

349,00 kr

Safe Hands grytevotter

Safe Hands fra Kidzdesignlab er de første grytevottene laget for barnehender, med lange slik at man ikke brenner underarmene. Silikongrep for ekstra beskyttelse.

199,00 kr

Stay Fresh vakuum startsett 6 deler

Oppbevaring av matvarer i vakuum gjør at holdbarhetstiden forlenges med 2-5 ganger mot tradisjonell oppbevaring.

299,00 kr

Lunsjboks med innsats

Helt tett plastboks med tre innsatser, som passer perfekt til matpakken! Her kan du legge brødskiver, pålegg og frukt eller salat hver for seg, slik at alle matvarene holder seg friske og innbydende!

89,00 kr

Grønnsaksboks med rist 3,7 l

Hold grønnsakene dine friske og sprøe! Tett plastboks på 3,7 liter, med rist som gjør at kondensvannet ikke kommer i kontakt med matvarene.

130,00 kr

CoverBlubber 4pk

CoverBlubber – genial erstatter for plastfolie! Beregnet for å dekke til mat og beholdere til oppbevaring i kjøleskapet eller fryseren. Pakke med 4 størrelser.

349,00 kr

Fruktpose

Legg fruktbiter i posen. Blås opp, og frukten blir vacuumpakket. Holder seg frisk lenge! Perfekt til matpakke, på tur eller på jobben. Pakker a 10 stk.

20,00 kr

Epledeler

Kutter du opp epler? Prøv en epledeler! Den tar bort kjernen og deler eplet i båter.

69,00 kr

Sportsblender Rosa

Blender som blander rett i drikkeflasken din. Kommer med to stilige 0,6 liters drikkeflasker.

399,00 kr

Sportsblender Blå

Blender som blander rett i drikkeflasken din. Kommer med to stilige 0,6 liters drikkeflasker.

399,00 kr

Skjærebrett, 4 stk

4 harde plast-skjæreunderlag med ulike farger og symboler for kjøtt, fisk, fjærkre og grønnsaker. Enkelt, renslig og praktisk. Hindrer overføring av eventuelle smittebakterier.

159,00 kr

Paiform

Paiform med slipp-lett-belegg og løs bunn. Trykk bunnen opp, og paien løsner lett og fint.

149,00 kr

Muffinsform m 12 silikonformer

Muffinsform med slipp-lettbelegg. 12 silikonformer som passer oppi.

299,00 kr

Brødform i silikon

Fleksibel brødform i silikon, med forsterkning som gjør at den ikke faller sammen. Enkel å bruke. Deigen setter seg ikke fast.

219,00 kr

Contigo Infuser

Gi vannet smak med den nye Contigo Cortland Infuser. Fyll koppen med frukt eller urter og fest den til bunnen av flasken.

369,00 kr

Grønnsaksmandolin

Nå blir det lettere å kutte grønnsaker! Denne behendige mandolinen skjærer enkelt grønnsaker i tre ulike tykkelser. Matholderen beskytter fingrene dine når du jobber.

249,00 kr

Oxo Spiralizer

Med hjelp av en spiralizer lager du enkelt grønnsaksspagetti, vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din.

279,00 kr

Steketermometer, krom

Ditt viktigste redskap når du steker store stykker kjøtt! Et elektronisk steketermometer sikrer deg et bra resultat hver gang. Kombinert timeur og steketermometer.

159,00 kr

Damprist silikon og plast 25cm

Hvis du skal dampe pinnekjøtt, fisk eller forskjellige grønnsaker er denne risten super. Laget i silikon og plast. 25 cm i diameter.

89,00 kr

Stekefolie

Stek uten fett med teflonark - i panne og på bakeplate. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Grete Roede Butikkens bestselger!

59,00 kr

Stekefolie 3-pakk

Kjøp 3 stk stekefolie i én pakke. Svært nyttig som underlag i stedet for fett. Grete Roede Butikkens bestselger!

159,00 kr

Toast pose

Nå kan du lage toast direkte i brødristeren. Toastposen i teflon kan brukes opptil 100 ganger og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

55,00 kr