Roede Maxi

Roede Maxi er kurset for deg som skal ned mer enn 20 kg. Roede Maxi er spesielt tilrettelagt for deltakere som skal gå lenge på kurs og naturlig nok har andre utfordringer enn dem som skal ned kun få kilo.
Les mer

Roede Maxi

Antall møter/kursbrev: 8

Hvor ofte: Ukentlig
Kjønn: Kvinner og menn
Alder: Aldersgrensen på våre kurs er 18 år. Ungdom mellom 15 og 18 kan delta i følge med foresatte og med henvisning fra lege. 
Ønsket vektreduksjon: Ingen begrensning, men kurset er for deltakere som er mer enn 20 kilo overvektig.
Kursmateriell: Kursboken "Roede-metoden" gir deg alt du trenger for å komme i gang. Boken er sesongbasert og knyttet opp til kurset du følger.

I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.
Pris:
Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 2595,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregående kurs koste 2295,-.

27 kilo lettere med Roede Maxi

Siri Eik Holje (36) ville gå ned minst 20 kilo og valgte derfor kurset Roede Maxi. – Vi hadde en felles utfordring i det å skulle gå ned mye, noe som gav ekstra motivasjon og pågangsmot til alle, forteller Siri.

Les mer

Hvorfor velge Roede Maxikurs?

Når du skal mye ned i vekt og ønsker å være i en gruppe med deltakere i samme situasjon. Det er det som er det spesielle med Roede Maxi.

Les mer

Hvordan gjennomføres Roede Maxikurs?

I utgangspunktet er kursgjennomføringen lik for alle våre slankekurs, men Roede Maxi er spesielt tilpasset for deg som skal gå mye ned i vekt og som skal gå lenge på kurs.

Les mer

Hvor mye går man ned i vekt?

Kvinner går i gjennomsnitt ned i underkant av en kilo per uke. Menn går ned noe mer. Mange faktorer kan påvirke hvor mye du går ned i vekt. Alt i fra grad av overvekt og tidligere vekthistorikk, til aktivitetsnivå og nøyaktighet i oppfølgingen av kursopplegget vil virke inn på resultatet.

Les mer