Roede Standard

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt - og bli der. Kurset passer for absolutt alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon. Vårt øvrige kurstilbud baserer seg på Roede Standard.

På kurset får du en god innføring i hva Roede-metoden går ut på, kunnskap om sunt kosthold og hvor mye mat og aktiviteter du trenger for å gå ned i vekt. Du går sammen med andre som også har et mål om å gå ned i vekt, innarbeide sunne vaner og en sunn livsstil. Alle kan følge Roede Standard og kursgruppen er blandet mht både alder, kjønn og ønsket vektreduksjon.


Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Standard får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid.
I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

Usikker på hvilket kurs du skal velge? Alle kan følge Roede Standard.

Roede Standard

Antall møter/kursbrev: 8
Hvor ofte: Ukentlig
Kjønn: Kvinner og menn
Alder: Aldersgrensen på våre kurs er 18 år. Ungdom mellom 15 og 18 kan delta i følge med foresatte og med henvisning fra lege.
Ønsket vektreduksjon: Ingen begrensning.
Kursmateriell:
Kursboken ”Roede-metoden” gir deg alt du trenger for å komme i gang.
Boken er sesongbasert og knyttet opp til kurset du følger. 
I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.
Pris:
Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 2595,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregående kurs koste 2295,-.