Roede Drop-in-kurs

Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker  å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke.

På dette kurset får du personlig vektoppfølging en gang i uken. Kurset passer for deg som har gått på Roede-kurs tidligere og som ikke har tid til eller ønske om å følge et Roede Standardkurs. Hvert møte varer 10-15 minutter. De første kursmøtene må du beregne noe mer tid slik at du rekker å få god innføring i kursopplegget.


Roede Drop-in-kurs der du bor


Du kan velge mellom 8 ukers oppfølging (Drop-in 8 ganger) eller 4 uker (Drop-in 4 ganger). Du får personlig veiledning, råd og tips i forhold til de mål du setter deg for riktig kosthold og økt aktivitet. Det er en fordel at du har god kjennskap til Roede-metoden.

Drop in Ekspress med 4 ukers oppfølging er et effektivt alternativ for å bi kvitt de få (men plagsomme) kiloene. Dette er også kurset for deg som trenger et ekstra puff til å komme i gang.

Hvorfor velge Roede Drop-in?

Når du ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men har behov for å møte kurslederen til veiesamtale en gang per uke.

Drop-in gjør at du ikke behøver å la deg stoppe av at du ikke kan være tilstede på kursmøtene.
På kurset møter du en kursleder som brenner for sunn livsstil og som gjerne hjelper deg i gang. 

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

Hvordan gjennomføres Roede Drop-in?

Hvor mye går du ned i vekt?

Roede Drop-in

Antall møter: 8 eller 4 veiinger. Møtet varer ca 10 minutter.
Hvor ofte: Ukentlig
Kjønn: Kvinner og menn
Alder: Aldersgrensen på Roede Drop-in er 18 år.
Krav til deltakelse: Du må kjenne Roede-metoden fra før.
Ønsket vektreduksjon: 8 møter: Ingen begrensning. 4 møter: 2-4 kilo.
Kursmateriell:
Kursboken "Roedemetoden" gir deg alt du trenger for å komme i gang. Boken er sesongbasert og knyttet opp mot kurset du følger. I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.

Pris:
8 ganger: Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 2595,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregåede kurs koste 2295,-.

4 ganger: Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 1595,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregåede 4-ukers-kurs koste kr 1295,-.