Roede For 1, For 2 eller Drop-in

På Roede For 1 jobber du alene med din kursleder. Det er kun du og din kursleder, og du får privatundervisning. Tar du med en venn, kollega eller familiemedlem, blir det helt enkelt Roede For 2. Trenger du vektoppfølging en gang i uken, men ikke kan eller ønsker delta i kursmøter, er Roede Drop-in kurset for deg.

Er du mye på farten, eller av andre grunner ikke ønsker å møte opp på kurs sammen med andre, er dette et kurs for deg. Ta kontakt med din lokale kursleder for å se om dette kurset finnes i ditt nærområde, og kanskje du blir en av dem som oppnår varig vektreduksjon gjennom personlig veiledning hos oss.
Kursene For 1 og for 2 starter fortløpende og du kan melde deg på når det passer for deg. Det samme gjelder for Roede Drop-in, et tilbud for deg som ønsker å møte en kursleder for oppfølging en gang per uke.

Roede privat-kurs der du bor


Hvorfor velge Roede For 1?

Kurset baserer seg på Roede Standardkurs, vår ”klassiker”, men er spesielt tilrettelagt for deg som ønsker å følge et Roede-kurs med en enda tettere oppfølging av kurslederen din. Sammen med kursleder avtaler du det tidspunktet for kursmøte som passer best. Du får en grundig innføring i våre kostholds- og mosjonsråd samtidig som det legges til rette for en personlig oppfølging og veiledning med utgangspunkt i dine mål og ønsker.
Kurslederne har lang erfaring som kursleder i Grete Roede og relevant bakgrunn innen personlig veiledning.

Hva er Roede For 2?

Har du en venn, kollega eller et familiemedlem som kan tenke seg å gå på kurs sammen med deg? En støttespiller som kjenner deg godt og som er i samme situasjon? Med en erfaren kursleder blir dere et godt team.

Roede For 2 bygger på Roede Standardkurs. Kurset blir tilpasset dere to som er på kurs sammen. Kursleder vil ivareta begges behov i tillegg til å bidra til at dere to sammen støtter hverandre i prosessen. Roede For 2 er en unik mulighet til å få et skreddersydd opplegg for to personer som har både felles og  individuelle utfordringer.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

Roede For 1 og For 2

Antall møter: 8 eller 4
Hvor ofte: Ukentlig
Hvor lenge:
Roede for 1: 25 min/møte, Roede for 2: 35 min/møte
Kjønn:
Kvinner og menn
Alder: Aldersgrensen på våre kurs er 18 år. (Roede For 1) Ungdom mellom 15 og 18 kan delta i følge med foresatte og med henvisning fra lege. (Roede For 2)
Ønsket vektreduksjon: Ingen begrensning.
Kursmateriell:
Kursboken "Roedemetoden" gir deg alt du trenger for å komme i gang. Boken er sesongbasert og knyttet opp mot kurset du følger.
I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.
Pris:
Kurset For 1 inkl. kursmateriell koster kr. 3995,- for 8 ganger. Pris for 4 ganger kr 2295,-

Kurset For 2 inkl. kursmateriell koster kr. 3595,- per person for 8 ganger. Pris for 4 ganger kr 2095,- per person.