Roede Gravid

Roede Gravid er et nettkurs for deg som snart skal bli mamma. Er du gravid, er det ønskelig å begrense vektøkningen men ikke slanke seg.

Det er generelt ikke anbefalt å slanke seg under graviditeten. Du kan heller ha som mål å begrense vektøkningen til omkring 8-12 kg for svangerskapet totalt. Det er en fordel for både deg og barnet å unngå en for stor vektøkning i svangerskapet, da overvekt hos mor øker risikoen for svangerskapsdiabetes, høyt blodtrykk og komplikasjoner under fødselen på grunn av store barn.


Finn Roede Gravid nettkurs
Finn nettkurs

Hvis du i svangerskapet skulle legge for lite på deg må dette tas opp med lege/jordmor. Trenger du hjelp og støtte til å begrense vektøkningen, kan du følge et Roede-kurs, gjerne i samråd med din lege/jordmor.

Roede Gravid kun som nettkurs

Roede Gravid kan du kun ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.