Roede Hold Vekten

Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den over tid. Dette er den beste investeringen du kan gjøre for å beholde vekttapet, slik at ikke innsatsen du har gjort er forgjeves.

Dette er kurset for deg som har lyst til å holde vekten etter å ha gått Ned i vekt-kurs, og er din beste vektforsikring. For hvem har ikke lyst til å holde vekten? Det er  mye lettere å holde trivselsvekten når du har gjennomført et Roede Hold Vekten-kurs. Undersøkelser viser at ca 60 % av de som har gått Hold Vekten-kurset har trivselsvekten i behold etter 3 år.


Roede Hold vekten-kurs der du bor eller på nett 
Du finner alle Hold Vekten-kursene, også for nettkurs, på din kursleders side. Finn din kursleder her:
Finn din kursleder
På Hold Vekten-kurs vil du lære å leve med din nye livsstil slik at du beholder vekttapet ditt, og klarer å holde vekten på egen hånd.

Her er noen av grunnene til å følge et Hold Vekten-kurs:
  • Kroppen din trenger tid til å venne seg til den nye vekten, og forstå at det er den vekten den skal styre etter.
  • Når du møter utfordringer eller krevende perioder er det lett å miste fokus og gli tilbake til gamle vaner. På Hold Vekten-kurs hjelper vi deg å holde fokus. Du trenger fortsatt tid til å innarbeide dine nye vaner.
  • Du vil fortsatt få oppfølging og støtte fra din kursleder og de andre på kurset.
  • Du lærer å spise mer uten å legge på deg.
  • Du får motivasjon til å opprettholde gode aktivitetsvaner.

Kurs i gruppe

På Roede Hold Vekten får du personlig veiledning slik at du klarer å holde den nye vekten. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. Kursprisen inkluderer 8 møter over en periode på 7 måneder samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden. 6 av møtene er ordinære kursmøter, mens 2 av møtene er i form av ekstraveiinger og en kort prat med din kursleder.

Når kursperioden utløper, går medlemskapet automatisk over til et abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår deltakelse på Hold Vekten-møtene og GULL-medlemskap i Roede-klubben.

Hold Vekten-kurs kan tas som standard Hold Vekten, Hold Vekten Aktiv (med trening), Hold Vekten Drop-in (korte personlige møter) eller som nettkurs.

Nettkurs

Roede Hold Vekten kan du også ta som nettkurs. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver måned, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben. Der har du også tilgang til et eget meldingssystem der du og din kursleder kan holde kontakt.

Kurset omfatter 6 kursrapporter i løpet av seks måneder og 2 korte ekstraoppfølginger samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden.

Når kursperioden utløper går medlemskapet automatisk over til et løpende abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår en månedlig kursrapport og GULL-medlemskap i Roede-klubben.


Roede Hold Vekten

Antall møter/kursbrev: På lokale kurs: 6 kursmøter og to ekstraveiinger med en kort prat med kursleder.
Nettkurs: 6 kursrapporter med 2 ekstra oppfølginger.

Når kursperioden utløper, går du automatisk over til et abonnement med månedlig trekk som inkluderer videre Hold Vekten-kursmøte/kursrapport og GULL-medlemskap i Roede-klubben. Abonnementet  løper inntil oppsigelse.  
Hvor ofte: En gang i måneden i seks måneder samt to ekstraoppfølginger, deretter en gang i måneden til oppsigelse av abonnement.
Kjønn: Kvinner og menn
Alder: Aldersgrensen på våre kurs er 18 år. Ungdom mellom 15 og 18 kan delta i følge med foresatte og med henvisning fra lege.
Kursmateriell:
Du får en inspirerende Hold vekten-bok.
I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.

Pris:
Roede Hold Vekten-kurs kr. 2595,-.
Roede Hold Vekten Drop-in kr 2595,-
Roede Hold Vekten Aktiv Ute koster kr. 2795,-
Roede Hold Vekten Aktiv Inne koster kr. 2995,-

Rabatter og abonnementspris:
Videregående rabatt på kr 500,- (Inkluderer en lojalitetsrabatt på kr 200,- og det gis ikke ytterligere rabatter.)
Månedlig abonnement kr 259,-
Månedlig abonnement Aktiv Ute kr 279,-
Månedlig abonnement Aktiv Inne kr 299,-