Roede Med baby

Roede Med Baby er kurset for deg som nylig er blitt mor. Ammer du, er det naturlig å fokusere på sunt kosthold og hjelpe kroppen ned i vekt. På dette kurset tar du med babyen din.

Det er naturlig å gå ned i vekt når du ammer, men hvor mange kilo man går ned i løpet av denne perioden kan variere mye. Det er nok ikke alle som opplever at kiloene gradvis forsvinner av seg selv, og mange må «hjelpe litt til» for å bli kvitt dem. Roede-metoden er godt forenlig med amming så lenge du spiser nok.

Vi anbefaler ikke nybakte mødre å slanke seg de første månedene etter fødselen, men heller se an om de får en naturlig vektnedgang. Får du det, trenger du ikke å begynne på kurs. Hvis vektnålen derimot står bom stille, og du har for mange kilo på kroppen, kan du begynne på et av våre kurs. Det kan være en fordel å vente til barnet er 1/2 år og ikke lenger fullammes.


Roede Med baby-kurs der du bor eller på nett


Finn nettkurs

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Med baby får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid.
I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede Med baby kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

Roede Med baby bygger på kurset Roede Standard. Finner du ikke et Roede Med baby der du bor, kan du alltid ta et Roede Standard.

Roede Med Baby

Antall møter/kursbrev: 8
Hvor ofte: Ukentlig
Kjønn: Kvinner
Alder: Minimum 18 år
Ønsket vektreduksjon: Ingen begrensning
Kursmateriell:
Grunnboken ”Roede-metoden” gir deg alt du trenger for å komme i gang.
Sesongboken er knyttet opp til kurset du følger og sesongen vi er inne i.
I tillegg er Matvareguiden og Gull-medlemskap i Roede-klubben inkludert i kursavgiften.
Pris:
Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 2595,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregående kurs koste 2295,-.