Jeg kunne ikke leke med barna mine

Det var nyttårsaften 2013 at Siv Anita Rye (30) bestemte seg for at noe måtte gjøres. For hun kom seg ikke opp av gulvet etter å ha lekt med barna.

Les mer

Vigdis gikk ned mange kilo - med brukket bein!

Vigdis Jensen (50) var godt i gang med Roede-kurs og vektreduksjon da hun plutselig brakk ankelen og leggbenet. Men selv om hun måtte sitte i ro klarte hun å fortsette å gå ned i vekt.

Les mer

Erik er 23 og har gått ned 30 kilo

Da Erik Bøhren (23) studerte film i Stavanger, brukte han nesten all tid på studiearbeid, film og dataspill. Sunt kosthold og trening var det siste han tenkte på. Gjennom Grete Roede-kurs har han blitt kvitt de 30 kiloene han la på seg.

Les mer

Dette er så lett, jeg skulle ha gjort det før!

Da Ann Merete Bjørnerud følte seg som en 70-åring i en 50 år gammel kropp måtte hun gjøre noe med saken. Resultatet ble Roede-kurs og 16 kilo vektreduksjon.

Les mer

Katrine klarte ikke løpe for å rekke bussen

Katrine Higraff (24) hadde vært overvektig mesteparten av livet sitt. Hun klarte knapt å løpe for å rekke bussen da hun begynte på Roede-kurs. Selv om livet hennes ble snudd totalt på hodet mens hun gikk på kurs, innstilte hun seg på at dette ville hun klare. 

Les mer

Agnieszka lærte å kutte ut småspisingen - på nettkurs

Agnieszka Golec-Rutkowska har prøvd alle mulige dietter. Det ga alltid samme resultat; hun gikk ned litt, men de ble for tøffe, og hun la alltid på seg igjen. Så bestemte hun seg for å prøve Grete Roede-nettkurs. Nå er hun 26 kilo lettere.

Les mer

Ektepar gikk ned 50 kilo sammen

- Vi har fått en mye enklere hverdag, forteller ekteparet Kine L. og Petter Harald Kimo. De har gått flere Roede-kurs sammen.


Les mer

- Nå stirrer ingen mens jeg spiser iskrem

Men slik har det ikke alltid vært for Lene L. Johannessen (36). I 2013 hadde hun høyt blodtrykk og var i faresonen for å få diabetes. Hun trøstespiste og alt føltes tungt. Så meldte hun seg på Roede-kurs, og nå er hun gått ned cirka 30 kilo.

Les mer

- Dette har virkelig beriket livet mitt

Da Ørjan Talhaug begynte på Roede-kurs for cirka 2 år siden veiede han 119 kilo, og kunne ikke løpe 1 km i strekk uten å ta pause. Nå har han gjennomført sitt første triatlon. Der oppnådde han både målet sitt og drømmen sin.

Les mer

- Vi er over 800 kilo lettere!

Hvert år deler Grete Roede ut priser til både kvinner og menn – til helt vanlige mennesker som har gjort viktige endringer i livet og oppnådd utrolige resultater. Prisene blir utdelt på Årets Slankefest, som i år ble holdt for 29. gang.

Les mer

Hent inspirasjon fra tidligere kursdeltakere

Er det vanskelig å komme inn i de gode rutinene etter sommeren igjen? Les noen av våre solskinnshistorier og la deg inspirere!

Les mer

Våre unike suksesshistorier

Her har vi laget en oversikt over de unike historiene til noen av våre kursdeltakere. Les, og la deg inspirere!

Les mer

Var lei av at hun alltid valgte feil mat

Kristin Andersen Landet (49) hadde gått ned i vekt før, men klarte aldri å holde den. Denne gangen skulle hun imidlertid klare det! Hun lærte seg «å stå i det». Nå har hun gått ned rundt 30 kilo, og har i tillegg holdt vekten i over ett år.

Les mer

- Jeg har lært at jeg er viktig

Carina Bergli (44) prøvde i mange uker å melde seg på Grete Roede-kurs, uten å klare det. Så fikk hun litt ekstra drahjelp av mannen. Det resulterte i 6 kilos vektreduksjon, og langt mindre dårlig samvittighet.

Les mer

Ned 49 kilo etter flere svangerskap

Svangerskap og studietid med mye stillesitting gjorde sitt med vekten til Anette Malmin Mølstre (33). Nå har hun endelig blitt kvitt alle de ekstra kiloene.

Les mer

Gikk ned 32 kilo – på nett

Tove Hellem (38) hadde gått flere Grete Roede-kurs, men klarte ikke å holde vekten. Så bestemte hun seg for å gjøre ting litt annerledes. Det ga resultater.

Les mer

Meldte seg «tilfeldig» på Roede-kurs, gikk ned 50 kg

Jorunn Hjørdis Bakeng (46) veide 130 kg, men tenkte ikke på å gjøre noe med det. På grunn av sykdom meldte hun seg tilfeldig på et Grete Roede-kurs. 13 måneder senere hadde hun gått ned 50 kilo.

Les mer

Spiste vekk et anstrengt forhold til mat

Inger Kristin Sollesnes (25) hadde alltid vært en ”stor” jente. Da hun begynte på Roede-kurs, brant tallet 94,3 kg seg fast i minnet hennes. Det tallet ville hun aldri se igjen. Nå veier hun 33 kg mindre.

Les mer

Fikk blodtrykk som ungdom etter Roede-kurs

For ett drøyt år siden veide Ingrid Østenstad (45) 100 kilo, og hun hadde mange helseutfordringer. Etter å ha gått på Roede-kurs er blodtrykket nå på nivå som en 13-åring, og vekten er 20 kilo lavere.

Les mer

Kastet pustemasken etter Roede-kurs

Jan Roger Banken (42) slet med alvorlig søvnapné. Etter å ha gått på Roede-kurs gikk han ikke bare kraftig ned i vekt, han ble kvitt søvnproblemene og lever nå et helt annet liv.

Les mer

Tenkte bare på andre, gikk opp i vekt

Etter at mannen var alvorlig syk i 2005, fokuserte Marianne Flønes (45) bare på han og barna. Det ble mye usunn mat i en tung tid, og etter hvert var vekten over 100 kilo. I dag veier hun 33 kilo mindre.

Les mer

Ønsket mer overskudd til å være pappa

Stein Arne Meier (34) var overvektig i mange år, og var plaget med urytmisk hjertefrekvens. Da han ble far og kjente han manglet overskuddet han ønsket seg bestemte han seg for at nok var nok.

Les mer

Ektepar gikk ned til sammen over 100 kilo

- Nå har vi fått tilbake håpet om å se barnebarna våre vokse opp, forteller ekteparet Bjørn og Anne Undheim. Men slik har det ikke alltid vært.

Les mer

Fra sofagris til maratonløper

For 1,5 år siden veide Ørjan Talhaug 119 kilo, og klarte ikke å løpe 4 km. Nå er han blitt maratonløper. – Hadde noen fortalt meg dette for 1,5 år siden hadde jeg bare ledd, sier Ørjan.

Les mer

Ble lettere på kurs med baby

Marit Bjåstad gikk opp 30 kg i svangerskapet. For å bli kvitt de siste kiloene etter fødselen ble løsningen Roede med baby. - Det var en fantastisk følelse å nå målet mitt!

Les mer

Valgte bort slankeoperasjon for barnas skyld

To-barnsmamma Gunhild Rødseth tenkte på slankeoperasjon. Men frykten for hva kirurgi kunne føre til gjorde at valget endte på Grete Roede. Det er hun glad for nå, minus 45 kilo senere.

Les mer

Måtte tilfredsstille kollega, ble med på Roede-kurs

Berit Irene Valdersnes (48) sa nei til å bli med kollegaen sin på Roede-kurs. Da kollegaen noen måneder senere nok en gang prøvde å få henne med, fant hun ingen unnskyldning. Hun ble med på kurs, og angrer ikke på det!

Les mer

Kolleger ble lettere sammen

Marthe Trevland (33) og Marit Alfredsen (40) har gått på Grete Roede-kurs sammen, og har til sammen gått ned bortimot 60 kilo. – Det har vært viktig og verdifullt å gå på kurs med Marit, sier Marthe.

Les mer

- Ville at datteren min skulle være stolt av meg

Therese M. B Solsvik (29) var aktiv og sporty som ungdom, men kiloene raste på da hun flyttet hjemmefra. Etter hun fikk barn og begynte på sykepleierstudier bestemte hun seg får at noe måtte gjøres.

Les mer

Vurderte slankeoperasjon, men ble kvitt kiloene selv

Ellen Hoel (49) har prøvd flere slankemetoder uten å lykkes, og vurderte til slutt slankeoperasjon. Men hun endte med Roede-kurs med personlig oppfølging. Resultat: Minus 40 kilo.

Les mer

Ned 10 buksestørrelser - på nett

Ragnhild Lund (52) slet med vekten i mange år, i tillegg til ryggplager og høyt blodtrykk. Hun begynte på Roede-nettkurs, med mål om å gå ned 30 kilo – det klarte hun.

Les mer

- Trodde ikke jeg trengte Hold Vekten-kurs

Terje Shetelig har gått flere Roede-kurs, 6-7 stykker totalt, og har aldri skjønt vitsen med Hold Vekten-kurs før nå. For første gang har han klart å holde vekten i lang tid.

Les mer

Ble kvitt stoffskifte-problemer

Fra stor og oppblåst mage, smerter, liten energi, matintoleranse og liten tro på seg selv, til livsgnist, energi, glede, selvtillit og 27 kilo mindre. Les om Ann-Kristin her.

Les mer

Spiste bort svangerskapskiloene

- Jeg trente og trente, men kiloene satt bom fast. Først etter at jeg lærte å spise litt annerledes på Roede-kurs, forsvant de siste syv svangerskapskiloene, forteller Mina.

Les mer

Din egen kursleder - på nett!

Visste du at alle som går Roede-kurs på nett får sin egen personlige kursleder? Alice Haugland er et av ansiktene bak pc-skjermen.

Les mer

Jeg går på Roede-kurs – prøv du også!

Møt Jorunn Dyrkolbotn Jordan, deltaker på Roede-kurs i Bergen. - På kurs lærer jeg å finne balansen mellom kosthold og bevegelse. Det fungerer svært bra, så langt er 5 kilo borte! 

Les mer

Cathrine ble lettere - både i kropp og sinn

Cathrine R. Hunsnes (27) fra Hønefoss var lei av at alt var tungt, og meldte seg på Roede-kurs på nett. Nå er hun 61 kilo lettere! - Jeg fant meg selv i prosessen, sier Cathrine, som sliter med angst.

Les mer

15 kilo lettere etter Roede-kurs

Etter flere år med stress, lite trening og elendige matvaner var Per Magnus blitt overvektig. – Da begynte jeg på Roede-kurs. Det er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!

Les mer

-Slik gikk jeg ned 18 kilo

Kristine (27) meldte seg på Roede-kurs da bunaden var blitt for trang. 
– Jeg trente nesten hver dag - likevel gikk vekten bare oppover! Kiloene forsvant først da jeg endret kostholdet.

Les mer

Ble 14 kilo lettere på nettkurs

Vibeke gikk Roede-kurs på nett da hun bodde utlandet med familien. - Med kun små endringer i kostholdet og personlig veiledning fra en kursleder på nett forsvant 14 kilo, sier Vibeke.

Les mer

Røykfri - og 16 kilo lettere!

Evelyn Solsvik (44) bestemte seg først for å ta opp kampen mot sigarettene, deretter kiloene. Etter å ha fulgt Roede-kurs er Evelyn i dag både røykfri og 16 kilo lettere!

Les mer

Gikk ned 33 kilo med Roede-metoden

-På Roede-kurset fikk jeg hjelpen jeg trengte til å bli kvitt svangerskapskiloene – nå er hele 33 kilo borte, jubler Monica (35), som holder den nye vekten med Roede-metoden.

Les mer

Slik ble Trine 20 kilo lettere

Etter et liv som jojo-slanker ble Trine endelig kvitt kiloene for godt. 
-På Roede-kurs lærte jeg å gjøre varige smarte endringer i kostholdet, uten å miste matgleden - og 20 kilo ble borte!

Les mer

Roedemeny - perfekt når du går kurs!

Trebarnsmamma Karianne (35) går på Roede-kurs, og får i tillegg råvarer med oppskrifter levert på døren fra Godtlevert.no. 
- Å få Roedemeny sparer meg mye tid og gir ny inspirasjon til ekstra sunne middager med familien.

Les mer

Nyter livet - 50 kilo lettere!

Etter Roede-kurset og 50 kilo mindre på kroppen, nyter Karl Henrik (52) et ”nytt” og slankere liv med bedre helse, langrenn, windsurfing, vannski - og null snorking..!

Les mer

- Slik gikk jeg ned 55 kilo!

 -Jeg levde et passivt liv, men bestemte meg for å ta ansvar for min egen helse, forklarer Karen (53), som  gikk ned hele 55 kilo ved hjelp av sunnere mat og mer aktivitet i hverdagen.

Les mer

Nytt år - og over 20 kilo slankere!

Nyttårsaften 2011 sa Julia Nordstrøm (33) til seg selv ”Nå er det nok! I år SKAL jeg ned i vekt”! Høres det kjent ut? Løsningen ble Roede-kurs - og året etter viste vekten hele 20 kilo mindre! 


Les mer

- Lettere enn jeg trodde!

Veronica Nistad (35) gikk ned over 40 kilo på et år på Roede-kurs. – Det var faktisk mye enklere enn jeg hadde trodd!

Les mer

Roede-metoden løste vektproblemet mitt

-Jeg har slanket meg så lenge jeg kan huske, forteller Mona, som etter mange tunge år klarte å kvitte seg med 47 kilo – med Roede-kurs på nett!

Les mer

Ung mamma gikk ned 30 kilo

Malene Danielsen (21) kvittet seg med 30 overflødige svangerskapskilo ved å spise mye god mat på Roede-kurs.  – Det virket uoverkommelig å skulle gå ned så mange kilo, men det var faktisk IKKE vanskelig!

Les mer

Sunn mat fikk fart på kiloene

Agathe valgte Roede-kurs på nett for å kvitte seg med noen kilo før et bryllup.– Jeg trente mye allerede, men visste ingenting om kosthold. Med noen enkle grep i kostholdet gikk jeg ned 9 kilo!

Les mer

Nesten 60 kilo lettere med Roede nettkurs

Anders Semb Hermansen (32) klarte å gi slipp på usunne vaner og ble nesten 60 kilo lettere med Roede-kosthold og trening.
- Jeg har spist vanlig, sunn mat.

Les mer

Ned 25 kilo - uten å trene

Hans Petter gikk ned 25 kilo på Roede-kurs, til tross for at han underveis i prosessen ble sengeliggende av kyssesyken og ME.- Jeg kunne ikke trene, men jeg spiste meg ned i vekt! 


Les mer

Slank - med ”sunn” skepsis

Småbarnsmamma Sissel Seterelv var skeptisk til Roede-kurs, men fikk nye sunne vaner  – og ble 11 kilo lettere.

Les mer

Gikk ned 22 kilo på nettkurs

-Jeg valgte nettkurs fordi jeg visste at jeg skulle ut å reise noen uker, dermed passet det ikke å gå på et ordinært kurs, forteller Laila Nygård, som har fått store helsegevinster -  og blitt 22 kilo lettere på Roede-kurs på nett.

Les mer

Roede-kursleder i tre ledd

Gjennom 30 år og tre generasjoner har Roede-kurs med Anlaug (69), datter Linda (45) og barnebarnet Elise (23) hjulpet vestlendinger til et sunnere liv.

Les mer

10 kilo lettare på Roede-kurs

– Eg hadde aldri på førehand trudd eg kunne gå ned i vekt ved å ete MEIR mat, seier Ann Helen Dahl.  

Les mer

Gøy å trene på Roede-kurs!

Anne Marie kom i bedre form og ble kvitt 15 kilo på kurset Roede Aktiv – et Roede-kurs med trening inkludert.

Les mer

Lavkarbodiett gav kolesterolsjokk

Helge ville prøve å redusere vekten med lavkarbokosthold. Det resulterte i kraftig forhøyet kolesterol. - Med Roede-kosthold er jeg heldigvis på et bedre spor igjen, sier Helge Rasmussen (60).

Les mer

Drømmer du om å gå ned i vekt?

Ikke la det bli med drømmen! Våre dyktige kursledere hjelper deg ned i vekt med vanlig sunn og god mat. Les om våre Roede-kursdeltakere - og bli inspirert! Meld deg på kurs herLes mer